Similar topics
Search
 
 

Display results as :
 


Rechercher Advanced Search

Log in

I forgot my password


Offline nexia

View previous topic View next topic Go down

Offline nexia

Post by Zidane on Sun Dec 20, 2009 10:37 pm

Nanya dong klo mau bikin nexia offline gmn ya?yg pake nexmutk ini kok monsternya kaya g bisa nyerang kita.

Zidane

Posts : 2
Join date : 2009-11-30

View user profile

Back to top Go down

Re: Offline nexia

Post by pakkumis on Sun Dec 20, 2009 10:44 pm

Kalo mau Nexia Offline,klik Search, lalu ketik NexmuTK Offline, dan enter.
disitu ada caranya..
Nexia offlinenya Demo Version..
avatar
pakkumis
Moderator
Moderator

Posts : 212
Join date : 2009-12-18
Location : Jakarta

View user profile

Back to top Go down

Re: Offline nexia

Post by admin on Mon Dec 21, 2009 8:26 am

Zidane wrote:Nanya dong klo mau bikin nexia offline gmn ya?yg pake nexmutk ini kok monsternya kaya g bisa nyerang kita.

klo lo mau buat nexia offline lo harus buat emulator dlu.

emang nexmutk blum full version, jadi masih byk bug/error dan lain sbagainya. so jgn komplain disini. soalnya disni bukan pengembang nexmutk.
avatar
admin
Admin
Admin

Posts : 472
Join date : 2009-11-27
Location : In Front Of PC

View user profile

Back to top Go down

Re: Offline nexia

Post by Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum