Search
 
 

Display results as :
 


Rechercher Advanced Search

Log in

I forgot my password


New Baram Nexia Emulator

Page 3 of 3 Previous  1, 2, 3

Go down

New Baram Nexia Emulator - Page 3 Empty Re: New Baram Nexia Emulator

Post by sadim on Fri Oct 01, 2010 9:25 am

hi, nanya donk, i'm noob here
1. gw dah donlod yg emulator di sini, apa masih perlu donlod winbaramnya??
2. trus gw make win 7, change languagenya gmn?? masuk ke regional and language itu msti donlod dr windows update ato dr cd, sdangkan cd ilang Very Happy
3. last, cek ip gmn di windows 7?? gw kalo cek ip, dapetnya ip yg internet punya, sedangkan internet gw pake dial up, jd ip ganti2, kalo ga pake internet, ipnya ga nongol, gmn gan??

thx b4 Very Happy

sadim

Posts : 4
Join date : 2010-09-30

View user profile

Back to top Go down

New Baram Nexia Emulator - Page 3 Empty Re: New Baram Nexia Emulator

Post by admin on Sun Oct 03, 2010 3:28 am

ane coba jawab ye

1. donlot clientny juga dong gimana mau maenya klo ga ad clientnya heheh
2. masuk ke regional and language ubah uni codenya ke Korean. ga perlu cd OSnya karena udah ada di win7
3. kalo ga terkoneksi ke internet pake IP 127.0.0.1
admin
admin
Admin
Admin

Posts : 472
Join date : 2009-11-27
Location : In Front Of PC

View user profile

Back to top Go down

New Baram Nexia Emulator - Page 3 Empty Re: New Baram Nexia Emulator

Post by sadim on Mon Oct 04, 2010 10:06 am

thx gan!!

btw, clientnya pake yg di post di Download itu ya?


yg dr regional and language itu ga ada gan, msti donlod dr win update ato dr cd, sdangkan gw ga mw update (7 bajakan Very Happy)

sadim

Posts : 4
Join date : 2010-09-30

View user profile

Back to top Go down

New Baram Nexia Emulator - Page 3 Empty Re: New Baram Nexia Emulator

Post by dewacahaya on Sun Dec 05, 2010 8:01 am

Link nya dead nya Admin???
Upload ke Mediafire aja
Thx

dewacahaya

Posts : 2
Join date : 2010-12-05

View user profile

Back to top Go down

New Baram Nexia Emulator - Page 3 Empty Re: New Baram Nexia Emulator

Post by apratnyawan on Tue Jan 18, 2011 6:56 am

link totornya ilang Sad

apratnyawan

Posts : 1
Join date : 2011-01-02

View user profile

Back to top Go down

New Baram Nexia Emulator - Page 3 Empty Re: New Baram Nexia Emulator

Post by admin on Tue Jan 18, 2011 8:36 am

coba yang ini nih gan

[You must be registered and logged in to see this link.]
admin
admin
Admin
Admin

Posts : 472
Join date : 2009-11-27
Location : In Front Of PC

View user profile

Back to top Go down

New Baram Nexia Emulator - Page 3 Empty Re: New Baram Nexia Emulator

Post by wanitaml on Sat Sep 03, 2011 6:12 am

link download nya dah ga isa gan...
upload lagi donk kk admin...
hoho...
thx...

wanitaml

Posts : 1
Join date : 2011-09-03

View user profile

Back to top Go down

New Baram Nexia Emulator - Page 3 Empty Re: New Baram Nexia Emulator

Post by admin on Sun Nov 27, 2011 4:08 am

bukannya gw ga mo upload lg
gw dah lupa dmn nyimpen sourcenya
soalnya dah pensi nexia Very Happy

tar gw coba cari2 lg kalo ketemu gw uplod
admin
admin
Admin
Admin

Posts : 472
Join date : 2009-11-27
Location : In Front Of PC

View user profile

Back to top Go down

New Baram Nexia Emulator - Page 3 Empty Re: New Baram Nexia Emulator

Post by Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

Page 3 of 3 Previous  1, 2, 3

Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum